#نشست_علمی_بررسی_عنوان_سال
#معاونت_پژوهش_مدرسه_علمیه_ام الائمه(سلام الله علیها)_اقلید
#نشست_علمی_بررسی_عنوان_سال
حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق طالبی نماینده ولی فقیه شهرستان اقلید ضمن تبریک سال جدید بیان کرد: «مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) از 29 سال پیش تاکنون عناوینی برای سالهای جدید انتخاب کرده اند که از مسائل وجدان کاری آغاز و در سالهای اخیر این نام گزاری به مسائل اقتصادی ختم شده است. حمایت از کالاهای ایرانی سهمی عظیم در پیشرفت اقتصادی مملکت اسلامی دارد.امروزه به دلیل وجود خباثتهایی علیه دول اسلامی وعلیالخصوص جبهههای مقاومت، جمهوری اسلامی ایران در منطقه محصور اقتصادی شده است و پشت سر گذراندن این دوره فقط با تکیه بر توان ملی و سیاستهای اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) امکان پذیر است.
حمایت از تولیدات ملی و کالاهای ایرانی سهمی عظیم در پیشرفت اقتصادی مملکت اسلامی دارد و در زمینههای دیگر اجتماعی هم تاثیرات خود را نمایان خواهد ساخت. باتوجه به تاکیدات مقام عظمای ولایت بر تاثیر فرهنگی وتربیتی قشردانش آموخته حوزوی، ابتدا الزام خود خواهران طلبه به مصرف کالای داخلی و پیروی از سبک زندگی اسلامی و سپس انجام اقدامات همسو جهت عینیت یافتن منویات مقام معظم رهبری(دامت برکاته) درجامعه ضرورت می یابد. با توجه به مجموعه شرایط کشور، نقش اقتصاد در اشتغال و عدم وابستگی به خارج و همچنین لزوم تحقق اقتصاد مقاومتی که بخش عمده آن به پویا شدن اقتصاد داخل کشور برمیگردد ضروری است چرخ کارخانجات صنعتی و غیرصنعتی به صورت جدی وارد عرصه اقتصاد شده و مردم با نقش بی بدیل خود از کالای ایرانی استفاده کنند.
تبیین این ضرورت، مرحله اول است، مرحله دوم حیطه عاطفی است؛مثلاً اگر اینگونه برای مردم جا بیافتد که با عدم خرید کالای ایرانی چقدر کارگران و عقبه آنها دچار مشکل میشوند و مشکلات عدیدهای برای آنها به وجود میآید و از آنجایی که ایرانیان فرهنگِ پرعاطفهای دارند در این حیطه عاطفی زمینه بحث نظری شود، مردم دیگر خودشان انجام میدهند و به سمت کالای خارجی نمیروند.
مردم لیاقتِ داشتنِ کالای خوب را دارند از آن طرف، مسئولینی هم که دستی در کار دارند برای تولید کالای ایرانی، باید انصاف و وجدان را در کیفیت و در کمیت رعایت کنند تا این زمینهای نشود که بگویند کالای ایرانی کیفیت ندارد.
در بحث تبیین شعار مقام معظم رهبری و عملیاتی کردن شعار امسال، یک بخش اینکه متاسفانه مشاهده میشود به مردم میگوییم بروید جنس ایرانی بخرید این مطلب در جای خودش صحیح است اما تولیدکنندگانی هم که میخواهند کالای ایرانی تولید کنند نباید به مردم کلک بزنند و تمام تلاش خود را داشته باشند که کالای باکیفیت به دست مردم بدهند در صورتی که گاهی اینگونه نیست.
یعنی این جاده دو طرفه است یک طرف موضوع این است که ما میگوییم کالای ایرانی بخرید و از زمانی هم که مقام معظم رهبری گفتند، بسیاری از افراد اقدام به خرید کالای ایرانی نمودهاند یا خرید کالای ایرانی را در برنامههای خود دارند در حالی که به طرف مقابل قضیه یعنی تولید کالای با کیفیت ایرانی توجه زیادی نمیشود. به طور مثال، شرکت ایران خودرو یا سایپا وقتی خودرویی دست مشتری میدهد، مشتری وقتی خودروی صفر را میگیرد باید کلی خرج آن کند تا آن را به روز کند! و کالای دیگر همینطور و این مساله هم باید گفته شود و آن اینکه یک نظارت درست و منطقی هم باید صورت بگیرد».